Altium_International
 
Agilent_technologies

Naša podrška Vama u toku COVID-19 pandemije

Pristup virtuelnoj ispomoci

Na koji način Vas Agilent može podržati na daljinu.

Podrška mušterijama je naš glavni prioritet. Svi naši timovi i distributeri ulažu ogromne napore da se umanje promene u poslovanju nastale zbog COVID-19 virusa, ne zapostavljajući odgovorno ponašanje u sprečavanju daljeg širenja virusa. Nastavljamo da motrimo i procenjujemo situaciju koja se konstantno menja i trudimo se da podržimo laboratorije koje moraju da prekinu svoj rad, imaju umanjene resurse ili održavaju kritične operacije aktivnim u ovim zahtevnim vremenima.

Kako bi nastavili da podržavamo korisnike, planirane treninge i seminare zamenićemo digitalnim, virtuelnim i aktivnostima dostupnim na zahtev, uključujući i sastanke jedan na jedan.

Kako bi Vam pomogli da jednostavno pristupite i navigirate kroz sadržaje koje je Agilent pripremio za Vas vesti o dolazećim događajima, treninzi, preporučene najbolje prakse, saveti i druge korisne informacije biće dostupne na našim društvenim mrežama. DSP će odabrane informacije za Vas prenositi na svojoj LinkedIn stranici, web sajtu, kao i putem email-a.

Pratite DSP LinkedIn stranicu
Pratite nas
Pratite Agilent LinkedIn stranicu
Pratite Agilent
Pristupite sadržajima Agilent University
Saznajte više
Pogledajte Agilent Resource Center
Pogledajte
Pridružite se zajednici - Agilent Community
Pridružite nam se
On-line seminari
Pogledajte dostupne seminare
Agilent 6546 Product Data Sheet 5994-0609EN
Ebook How To Choose the Right Atomic Spectroscopy Technique?
Ebook
Korisne informacije